Mobil nøgleservice

Mobil nøgleservice - ring til os - 24/7

Hvis du har brug for hjælp, og du ikke kan komme til vores værksted, kører vores mobile bilnøgleserviceenhed ud til dig og hjælper dig på stedet.

Brug for en autolåsesmed ?

Låst ude af bilen

Hvis du sidder fast i en situation, hvor dine nøgler er i bilen, og du er låst ude, eller du har et barn låst inde, skal du straks kontakte os, og vores mobile auto -nøgleserviceenhed kommer derhen så hurtigt som muligt og vil kunne åbne din bil op uden problemer. Dine originale nøgler er muligvis inde i bilen, og når vi åbner bilen, kan du få dem. Men hvis nøglerne ikke er der, eller du bare vil have reservenøglen, kan vi lave det til dig på stedet. Dette er en hurtig og pålidelig service.

Tabte nøgler

Hvis du har mistet dine nøgler, er der ingen måde du kan komme til vores garage på, så du bliver nødt til at ringe til os, og vores mobilservice kommer ud for at hjælpe dig uden problemer. Vi bliver også nødt til at skaffe dig udskiftningsnøgler, men det kommer med en rimelig pris.

Ring til os, hvis du sidder fast, og vores mobiltjeneste løser dit problem. Husk, at vi kun tilbyder vores mobiltjeneste til følgende steder: Hele Sjælland mere detaljeret følgende steder:

Sjællands området

København – Nordsjælland – Midt & vest Sjælland – Syd Sjælland

Hvis du vil have flere detaljer, så ring til os. Vi kan helt sikkert hjælpe.

Telefon 55206095 – eller brug vores kontakt formular

Hvorfor vælge bilnøglen.dk

Vi er et netværk at autolåsesmed der sammen kan, være netop i dit område  når du har brug ekstra nøgle eller bare en autolåsesmed.